Contact

Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen naar het onderstaande telefoonnummer of een e-mail sturen naar:

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adresgegevens
Hoeve Buiten Verwachting
Noordzijde 126
2411 RG Bodegraven

Telefoonnummer: 06 15 53 40 53

BTW nummer: NL8046.43.313.B.01

KvK- nummer: Hoeve Buiten Verwachting en Dierfysiotherapie Suzan Bunnik is ingeschreven onder nummer 51.772.450 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

NVFD A-lid

Dierfysiotherapie Suzan Bunnik is aangesloten als A-lid bij de Nederlandse Vereniging voor fysiotherapie bij dieren. Het NVFD.

Big-register

Suzan Bunnik is geregistreerd onder nummer 19910026804 in het BIG register van de rijksoverheid.

Diergeneeskunde register
Suzan Bunnik is geregistreerd onder nummer 00000661747 als dierenfysiotherapeut in het diergeneeskunde register.

Disclaimer

Dierfysiotherapie Suzan Bunnik en Hoeve Buiten Verwachting hebben de intentie zo zorgvuldig en volledig mogelijk te zijn bij het verstrekken van actuele informatie aan de bezoekers van deze internetsite. Echter kan Dierfysiotherapie Suzan Bunnik en Hoeve Buiten Verwachting niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze internetsite geen rechten worden ontleend. Ook aanvaardt Dierfysiotherapie Suzan Bunnik en Hoeve Buiten Verwachting geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van onjuiste of gedateerde informatie. Wijzigingen en aanvullingen kunnen op elk moment en zonder voorafgaande aankondiging worden aangebracht.

Op vele plaatsen op deze internetsite zijn links aanwezig naar andere instellingen en organisaties. Dierfysiotherapie Suzan Bunnik en Hoeve Buiten Verwachting zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen.

  • suus3
  • suus2
  • stallen
  • suus1