Groepstrainingen

Groepstraining

Voor een goede zit tijdens het paardrijden in verschillende gangen, oefeningen en situatie moet je beschikken over een goede balans.  Door soepel en ontspannen te zitten kan de ruiter met de bewegingen van het paard mee gaan. Een ruiter die niet met de beweging van het paard mee kan gaan, stoort de gang en de houding van het paard. Denk daarbij aan een ruiter die zijn knieën vastklemt of te veel naar één kant zit. Dit kun je oefenen op een oefenbal. 

 MG 4101 Kopie

Het is mogelijk om zowel één op één bij mij te trainen als in groepsverband. Regelmatig geef ik bij verenigingen één of meerdere avonden cursussen.

Deze avonden kunnen gegeven worden in Bodegraven of bijvoorbeeld in de kantine van de vereniging. Tijdens deze training krijg je oefeningen voor het verbeteren van je houding tijdens het rijden. Deze oefeningen bestaan onder andere uit:

-          Kracht
-          Stabiliteit
-          Coördinatie
-          Lenigheid en uithoudingsvermogen

Ook geef ik advies bij blessures of andere lichamelijke klachten. Voor iedereen individueel zal ik oefeningen meegeven gericht op zijn of haar beperkingen. 

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  • suus3
  • suus2
  • stallen
  • suus1