Home

Over Suzan Bunnik

 MG 4050 Kopie 4

  Mijn naam is Suzan Bunnik en ik ben geboren en getogen in            Bodegraven. Samen met mijn vader run ik een pensionstal met 30 paarden en ben ik dierfysiotherapeut en chiropractor.                        (Manueeltherapeut voor paarden).                       

Al van jongs af aan heb ik altijd paard gereden. Ik heb mijzelf gericht op de dressuur en rijd daar ook wedstrijden in. Dit voorjaar wil ik met mijn paard gaan starten in de Zware Tour.

De biomechanica van mens en paard en het analyseren van bewegingen hebben altijd mijn aandacht getrokken. In 2004 ben ik begonnen met de opleiding voor humaan fysiotherapie. Inmiddels werk ik al weer ruim 14 jaar in een gezondheidscentrum in Leiden.

Vanaf 2011 ben ik dierfysiotherapeut en in 2016 heb ik de internationale opleiding FES, Focus on the Equine Spine afgerond. Dit is een opleiding voor “Equine Chiropractor”. Na de opleiding voor dierfysiotherapie wilde ik mij nog verder specialiseren in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom bij paarden. Met deze extra opleiding heb ik mijn kennis verder ontwikkeld.

Ik kom op locatie, maar er is ook een mogelijkheid om naar mij toe te komen. De praktijk is aan de “Noordzijde 126 in Bodegraven”.

Naast de fysiotherapie geef ik ook dressuurles. Het is leuk om combinaties naar een hoger niveau te kunnen helpen.  


 

 


Dierfysiotherapiepraktijk Suzan Bunnik is aangesloten als A-lid bij de Nederlandse Vereniging voor fysiotherapie bij dieren. NVFD.

 


  • suus3
  • suus2
  • stallen
  • suus1